Nya projekt | Publicerad: 12 februari, 2018

Ny order – Strängbetong levererar stommen till Kungsbacka Badhus

“- Vi kom in i ett tidigt skede vilket gjorde till att vi tillsammans med beställaren kunde utforma stommen så optimalt som möjligt”, säger Martin Johansson, affärsansvarig, om Strängbetongs nya order Kungsbacka badhus.

Strängbetong har fått förtroendet att leverera det nya badhuset i Kungsbacka, som ska stå klart 2020. Ett badhus som bland annat kommer att innehålla en 50 meters bassäng, och en ny familjedel. Byggherre är Kungsbacka Kommun och beställare är Betonmast Göteborg AB.

Projektet innehåller de flesta elementtyperna ur Strängbetongs produktsortiment: pelare, balkar, håldäck, sandwichväggar, RV-väggar, RD-plattor, STT-plattor, TT-plattor, och trappor.

– Vi på Strängbetong är mycket glada att ha fått förtroendet att leverera stommen till Kungsbackas nya badhus. Vi kom in i ett tidigt skede vilket gjorde till att vi tillsammans med beställaren kunde utforma stommen så optimalt som möjligt, säger Martin Johansson, affärsansvarig.

Stommen kommer att produceras vid flera av Strängbetongs enheter i Veddige, Herrljunga och Örebro. Montagestarten är planerad till november 2018.