Värdegrund

Vi har tagit fram tre värdeord som vi gjort till ledstjärnor i vårt dagliga arbete. De speglar såväl vår ambition som vad du som kund ska kunna förvänta dig av ett samarbete med oss på Strängbetong.

ledande105x130Strängbetong leder utvecklingen inom industriellt tillverkade byggnadssystem. Vi ska alltid uppfattas som det självklara förstahandsvalet av partner. Vårt ledarskap gäller såväl våra medarbetares kompetens som våra processer och kvaliteten på den färdiga byggnaden. Strängbetong tar – som marknadsledare – också ett ansvar för att driva marknaden för industriellt byggande.

larande105x130Vi är öppna och nyfikna och lär oss ständigt nya saker. Vi lär oss av såväl de projekt vi genomför som av våra kunder och av varandra. Vi förändrar och förfinar och försöker ständigt hitta sätt att göra saker lite bättre. Detta ställer krav på delaktighet och ett stort personligt ansvar för det egna bidraget till helheten.

palitlig105x130Att välja och att samarbeta med Strängbetong är tryggt och enkelt. Som kund vet man att man får engagerade, affärsmässiga och kompetenta proffs att jobba med. Människor som är ärliga och agerar med integritet. Man vet också att man får en partner som håller vad den lovar i alla steg i samarbetet – från projektering och konstruktionslösningar till färdig byggnad. Uttrycksfull arkitektur för hus med höga krav.